Fordomsfri idræt og socialt ansvar  
  
Nyheder
OM ORGANISATIONEN  
NYHEDER  
SAMARBEJDER  
LINKS  
KONTAKT  

Loppemarked i Loppehuset
26.05.2017


Så er det tid igen. IHF forestår loppemarked i Loppehuset og der er gode køb at gøre!
Kig forbi Loppehuset følgende dage og støt IHFs afdelinger hver gang du gør et røverkøb.

Søndag d. 28. maj kl. 11-14

Mandag 5. juni kl. 11-14

Torsdag d. 8. juni kl. 17-19

Lørdag den 10. juni kl. 11-14

Adressen er:
Søren Nymarksvej 6
8270 Højbjerg


Læs mere på: www.loppehuset.dkMindeord - Jørgen Friis.
16.03.2017

Fuglebakken har mistet en af sine markante ledere gennem flere årtier.

Jørgen Friis, der kunnet have fejret sin 86 års fødselsdag 13. marts sov stille ind den 11.marts.

Med Jørgens bortgang er en af Idrætsforeningen Hasle-Fuglebakkens mest centrale ledere ikke mere i blandt os og klubben har mistet en del af sit DNA.

Friis-familien er en af mange navnkundige familiedynastier på Fuglebakken og både Jørgen og hans 2 sønner har som spiller repræsenteret Fuglebakken på højeste seniorniveau.

Efter sin aktive spillerkarriere fortsatte Jørgen sit virke som frivillig leder gennem mere end 40 år.

Kendetegnende for Jørgen som menneske har været hans store hjælpsomhed og sociale engagement som vi er mange, der har oplevet i dagligdagen i klubben.

Med hans altid positive og anerkendende tilgang til andre mennesker har Jørgen altid haft en stor stjerne hos spillere og ledere g man har følt sig godt tilpas i hans selskab.

Talrige tillidshverv har Jørgen udfyldt gennem årene og har altid stillet op hvis klubben havde brug for hans hjælp, her kan blandt andet nævnes holdleder for klubbens 1. hold gennem flere år, medlem af fodboldbestyrelsen, seniorudvalget og IHFs Hovedbestyrelse, klubhusbestyrer og fast hjælper ved loppemarkeder og indkvarteringschef ved IHF CUP.

Som anerkendelse for Jørgens store indsats er han udnævnt til æresmedlem, der er klubbens højeste anerkendelse til en leder.

Mange fra Fuglebakken vil være repræsenteret for at vise Jørgen den sidste ære når han bisættes 24.marts fra Skjoldhøjkirken og ved den efterfølgende mindesammenkomst i klubhuset på Jernaldervej helt i Jørgens ånd.

Fuglebakken har mistet en stor personlighed og jeg har mistet en god ven.

Ære være Jørgen Friis minde.

På vegne af Idrætsforeningen Hasle-Fuglebakken

Lars Gormsen, HovedformandHovedbestyrelsesmøde
29.04.2016

Der blev afholdt Hovedbestyrelsesmøde d. 12. april 2016 i klubhuset på Jernaldervej 7.

Alle afdelinger var repræsenteret og herunder er kort opsummering af mødets indhold.

1. Godkendelse af referat fra 26.10.2015.
Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2. Økonomi.
Michael gennemgik regnskabet. Med udgangen af 2016 er vi færdige med afdrag på klubhuset på Jernaldervej.

3. Klubhusenes fremtid.
Der foreligger notat fra møde med Fritid-og Kultur d. 28. februar 2016 om klubhusene (udsendt til IHF har holdt møde med Fritid og Kultur i februar 2016).
Vi skal til Fritid- og Kultur udarbejde en fremtidig plan for klubhusenes anvendelse. Frist næste års repræsentantskabsmøde. Afdelingerne anmodes om at komme med forslag til den fremtidige brug. David og Niels vil koordinere arbejdet. Afdelinger der er interesseret i at bruge klubhuset på Jernaldervej skal stille en repræsentant.

4. Repræsentantskabsmøde.
Der afholdes repræsentantskabsmøde d. 4. maj 2016 i Klubhuset på Jernaldervej. Pokal for Bedste idrætspræstation skal placeres. Ligeledes skal pokal for Bedste idræt og Ungdomsleder placeres.

Valg: Lars Gormsen genopstiller som formand. Vi søger efter et menigt medlem.

5. Nyt fra afdelingerne og hovedbestyrelsen.

 • Dart: Det går fint. 1.hold er nr.4 i 2.div. Vores 2.hold spiller om at blive i 3.division. Medlemstallet er stabilt.


 • Svømning: Svømmehallen renoveres. Skal være færdig til start d. 10.8. Konkurrencehold fordelt i andre haller. HEI med i startfællesskab. Har en frivillig der søger midler til godt lydanlæg i hallen. Får installeret en tilgængelig hjertestarter.


 • Posten: Har haft et stille år. Har brugt mange kræfter på kridtning og vedligehold af materiel. Medlemstal er stabilt.


 • Gymnastik: Sæsonen er afsluttet. Flot fremmøde på holdene. Holder medlemstallet.


 • Bordtennis: Har haft sæsonafslutning, men fortsætter om mandagen. Spiller i serie 2. Holdet blev efter et drama Jysk Mester.


 • Fodbold: Det går godt sportsligt. Mangler plads til holdene. 14 hold på Ellekær. Forsøger at få kunstgræsbane. Svært at få accept fra kommunen ved ansøgninger til fonde.


 • 6: Eventuelt
  Der søges efter bidrag til hjemmesiden. Den bliver ikke opdateret. Appellerer til alle om bidrag.  Fuglebakken har fået tur i den
  29.04.2016

  Et kig på tabellen viser, at Fuglebakken KFUM ser ud til at have fundet melodien. Senest med en sejr over bundproppen Brabrand IF.

  Husk at følge Fuglebakken på Facebook

  eller klik ind på deres hjemmeside via IHF.dk  Nyt fra sponsor
  12.01.2016

  Vores sponsor på hjemmeside og grafik, tidligere Suboles.dk, har udvidet og er blevet til Rønnow Grafisk ApS.
  Rønnow grafisk laver alt fra layout, web og marketing til produktion af f.eks. klistermærker, messestande, skilte, tøj med tryk, visitkort, brevpapir, merchandise osv.

  IHF vil naturligvis gerne hjælpe med at sprede budskabet og vi opfordrer alle i netværket til at anbefale www.ronnowgrafisk.dk til de, der kunne have interesse for deres ydelser.

  Giv dem også lige et like på deres Facebookside, klik her

  Tak for jeres opbakning!  Fuglebakken KFUM startede året med Generalforsamling; positive forventninger til 2016
  11.01.2016

  - Årets generalforsamling hos Fuglebakken KFUM blev en udramatisk affære, hvor de fremmødte klappede en ny bestyrelse ind i det nye udfordrende år.

  Godt ledet af den valgte ordstyrer Lars Schøidt, tog det godt 1½ time at komme igennem en dagsorden, hvortil der var forbavsende få spørgsmål.
  En skøn blanding af aktive dame- og herre fodboldspillere, trænere/ledere og andre (gamle) medlemmer, lyttede til en grundig beretning fra formand Jesper M Christensen, der var på valg på generalforsamlingen.

  Jesper Christensen var godt tilfreds med årets resultater, og selvom ikke alle nåede de sportslige mål, blev 2015 alligevel et år, hvor de gode sportslige resultater klart overstrålede de negative.
  Negativt var dog at konstatere, at Fuglebakken KFUM i 2015 har betalt over kr 30.000 (!!!) i bøder til DBU på grund af svigt, misforståelser og dovenskab hos flere ledere i klubben.
  Formanden var inde på, at i en tid hvor klubben faktisk gældafvikler i positiv stil, er der ikke de store ressourcer til nytænkning og nye tiltag, når bøderegnen vælter ind over kasserens konto...

  Af store investeringer kunne nævnes, at klubben fik, med hjælp udefra, skiftet termoruder i næsten alle vinduer i klubben, hvad der dog ikke var at føle i aftenens klublokale. I en isende koldt klublokale, uddelte formanden varme roser til mange ledere, hvor især årets fokus på forældre ledelse og medvirken havde været en ubetinget succes.

  Læs mere om kantinen på Højlyngen, bestyrelsens sammensætning, samarbejder og regnskabet her


  IHF Svømning er igang med 2016
  11.01.2016

  Det betyder masser af spændende aktivitet og derfor holder kontoret blandt andet åbent i længere tid.

  Smut ind på Svømnings hjemmeside og orientér dig: www.ihf-swim.dk

  Husk også at tjekke IHF Svømning på facebook :-)


  Fuglebakkens kæmpe scoop
  27.11.2015

  Fuglebakkens kæmpe scoop: Klubmand Birger Fosdal på plads som træner for klubbens bedste hold. Birger assisteres af en anden markant profil: Jens Gjesing.

  FOSDAL TILBAGE HVOR DET STARTEDE
  For den nye cheftræner Birger Fosdal, var dette en overraskende, men særdeles kærkommen mulighed for at træne Fuglebakken KFUM. Jeg har gang i en rigtig god karriere der jo toppede i sidste uge, hvor mit hold i IF Lyseng rykker op i 2.division.
  Der var på forhånd kun et trænerjob der kunne være mere attraktivt end det jeg havde, og det har jeg så nu, smiler Birger Fosdal med den karakteristiske Cap lidt på skrå.

  MANGE KANDIDATER
  Birger Fosdal kender jo klubben og spillerne indefra, så min opgave var næsten løst fra starten.
  Efter vores første møde på en skummel parkeringsplads i Århus Syd, var det min overbevisning, at Birger Fosdal var den rigtige mand for os lige nu hvor vi har sagt farvel til klub ikonet Frank Enevoldsen.
  Der har været mange henvendelser på jobbet, også de meget smigrende. Men jeg følte at vi har brug for et set-up, hvor folk er gennemsyret af Fuglebakken på den gode måde.
  Hvis vi skal løfte vores ambition plan med at være med i den aller bedste ende i Århus, så skal vi i starten bruge folk der kender klubben indefra, men også kan tilføre impulser udefra. Det har vi med vores nye trænerteam, siger sportschefen.

  Birger vil iøvrigt blive flankeret af tidligere superligaspiller for AGF, Jens Gjesing.

  Læs mere om dette på: www.fuglebakkenkfum.dk
  Facebook


  BORDTENNIS - PRØV DET HELT GRATIS
  15.11.2015

  Du har med garanti lyst til at spille bordtennis! ...Men måske ved du det endnu ikke.
  Derfor skulle du komme og prøve det i vores lokaler på Ellekærskolen.

  Du får resten af efteråret helt gratis og hvis det ikke lige er dig, så stopper du bare igen...meeeeeen det skulle nu undre, hvis du ikke bliver bidt af verdens hurtigste sport????

  Ring eller skriv til Ove og hør nærmere:

  Telefon: 86 24 27 12
  Email: non1lina@yahoo.dk

  Eller Kontakt IHF


  Preben Andersen er gået bort
  27.09.2015

  Det er med tristhed, at måtte meddeles, at en af klubbens markante ledere er død.

  Preben Andersen, hovedbestyrelsesmedlem og tidligere formand for fodboldafdelingen er efter Længere tids alvorlig sygdom gået bort 23/9.

  En markant personlighed er ikke mere og vores tanker går til familien i denne svære tid.

  Preben har i en meget lang årrække ydet en stor indsats for vores klub i mange sammenhænge startende med stor opbakning omkring sønnen Henriks hold i ungdomsrækkerne og efterfølgende gennem mange år som markant leder i IHF Fodbold særligt som seniorformand og Formand, hvor han var en af arkitekterne bag den vellykkede sammenlægning med KFUMs Boldklub i 2007, der har ført til den nuværende velfungerende klub Fuglebakken KFUM.

  I Hovedbestyrelsessammenhæng har Preben haft ansvarsområder med tilsyn af klubhuset på Jernaldervej og kontakt til forpagter en opgave han har løst på bedste vis.

  Preben bisættes fra Sankt Johannes Kirken, Århus N, den 30/9 kl. 11.30.

  Ære være Prebens minde.

  Lars Gormsen
  Hovedformand


  Svømmeafdelingen afholdte Bymesterskab
  11.09.2015

  I forgangne weekend afholdtes bymesterskab i Hasle Svømmehal.

  På trods af udfordringer med defekt svømmehal gik alt op i en højere enhed i sidste ende.

  Flot arrangement som kan lykkes, når man har en velfungerende svømmeklub med engagerede medlemmer/frivillige.

  Læs mere her: Svømmeafdelingens Facebookside
  Eller på: Svømmeafdelingens hjemmeside


  Bordtennis opstart
  24.08.2015

  Så er det nu du skal møde op hos bordtennisafdelingen ved lokalerne på Ellekærskolen.
  Den nye sæson starter mandag den 24. august klokken 18.30.
  Alle er velkomne.

  Er du i tvivl om bordtennis er noget for dig, så er det også et godt tidspunkt at få prøvet det af.

  Kontakt gerne formand Niels Ove Nielsen, hvis du har behov for yderligere informationer.

  Tjek også:
  IHF Bordtennis


  Fuglebakken KFUM Århus mod AC Horsens på Højlyngen
  05.08.2015

  En spændende dag er i vente når AC Horsens kommer til Højlyngen i pokalturneringen Tirsdag 11-08 Kl. 18:30 - for at møde Fuglebakken KFUM Århus - vores bedste herresenior. En dag hvor klubben sportsligt bliver udfordret af et hold fra 1. division. Vi håber på mange besøgende og en underholdende kamp.

  Tjek også:
  www.fuglebakkenkfum.dk


  I IHF gymnastik hygger vi os med bevægelse
  05.08.2015

  Vi har dygtige instruktører, og forskellige udbud. Om man er til det hurtige pulstræning eller kommer for at få rørt kroppen til almindelig gymnastik, så er der plads til alle. Som noget nyt tilbyder vi også YOGA.

  Velkommen til både kvinder og mænd uanset alder.

  Sæsonstart 7.9.2015


  Ny hjemmeside
  01.08.2015

  Velkommen til IHFs hjemmeside. Hjemmesiden er en relancering på den gamle adresse www.ihf.dk
  Meningen med hjemmesiden er at skabe hurtigt og enkelt overblik over IHF som paraplyorganisation og IHFs afdelinger.
  På siden finder du således kort brugbar information og kontaktpersoner, samt nyheder fra IHF Hovedafdelingen og de enkelte afdelinger.

  Yderligere har IHF en nyoprettet side på Facebook. Vi håber siden kan få liv ved at foreningens medlemmer og andre interesserede giver den et "synes godt om" og anvender den til spørgsmål, tanker og opdateringer/billeder fra afdelingernes aktiviteter.
  Find siden her eller i toppen af hjemmesiden.

  Med venlig hilsen
  IHF Hovedafdelingen.


  Nyt fra Loppehuset
  01.08.2015

  Fuglebakken KFUM og IHF Bordtennis og Gymnastik huserer i Loppehuset på Lokesvej 17, 8230 Åbyhøj

  I perioden 25. juli til 15. august 2015 holdes Loppehuset åbent af Fuglebakken KFUM og IHF Bordtennis og Gymnastik.
  Interesserede kan aflevere direkte i:

  LOPPEHUSET
  Lokesvej 17
  8230 Åbyhøj

  onsdag 29. juli 15 - 18
  onsdag 05. august 15 - 18
  Onsdag 12. auguat 15 - 18

  DER ER SALG PÅ PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER:

  SØNDAG D. 9. AUGUST KL: 11 - 15
  TORSDAG D. 13.AUGUST KL: 17 - 19.30
  LØRDAG D. 15. AUGUST KL: 11 - 14

  Formål: Overskuddet fra Loppemarkedet anvendes til arbejdet i afdelingerne. Midlerne vil blive brugt til en række aktiviteter, herunder træningsture og stævner i ind - og udland.

  Kontaktperson
  Niels KNUDSEN 21698115


  Sæsonstart i svømmeafdelingen
  01.08.2015

  Vi har sæsonstart på Hasle Skole fra mandag d. 10. august og sæsonstart på Gammelgårdsskolen fra tirsdag d. 1. september.
  Første stævne for konkurrenceafdelingen er Bymesterskaberne d. 5. og 6. september i vores egen hal på Hasle Skole.
  Bymesterskaberne er samtidig stævnedebut i Aarhus Swim trøjen for vores nye Cheftræner Bjarne Kragh, der kommer fra lignende job i Thisted Svømmeklub.


   IHF støttes af
  Copyright 2015 - Rønnow Grafisk